Bed and Breakfast Immerloo, Arnhem


Bed and Breakfast Immerloo, Arnhem

Welcome Willkommen
Welkom Kamers Omgeving Adres Contact/Reserveren

Familie de Groot

Eimerssingel-Oost 25

6834 CX Arnhem

Nederland


Parkeren bij Bed and Breakfast Immerloo

Bij onze B&B accommodatie bevinden zich op nog geen 10 meter afstand voldoende openbare parkeerplaatsen, parkeren is kosteloos.


Fietsen en motoren mogen op de oprit geparkeerd worden. Als het slecht weer is, maar ook nachts mogen fietsen gratis achter de accommodatie droog onder een afdak gestald worden.


Bereikbaarheid Omgeving Arnhem met o.a. Openbaar Vervoer


Een bushalte voor stads- en streekvervoer bevind zich in de buurt op maar 2 minuten loopafstand van onze B&B accommodatie. Met een directe bus zijn NS station, Rijnstate Ziekenhuis, Arnhem Centrum (het autovrije winkel- en uitgaanscentrum) rechtstreeks en zonder overstappen te bereiken. Locaties in de omgeving zoals Wageningen of in de stadsregio Arnhem de plaatsen Nijmegen, Huissen, Bemmel, Lent, Gendt en Nijmegen (Centraal Station) zijn rechtstreeks en zonder over te stappen per stads- of streekvervoer in minder dan dertig minuten te bereiken. Omliggende plaatsen zoals Ede-Wageningen, Oosterbeek, Velp, Veenendaal of Apeldoorn zijn per bus of trein vanaf het Centraal Station te bereiken. Industriepark Kleefse Waard aan de Westervoortsedijk en bedrijventerrein IJsseloord, Overmaat en Westervoort zijn met de auto binnen 5 minuten te bereiken.


We hopen van harte u als onze gast te mogen begroeten en zullen ons best doen voor een prettig verblijf!