Bed and Breakfast Immerloo, Arnhem


Bed and Breakfast Immerloo, Arnhem

Welcome Willkommen
Welkom Kamers Omgeving Adres Contact/Reserveren

We zijn weer geopend! Het kan zijn dat u nog wat hinder ondervindt van de restanten van de verbouwing, maar de kamers zijn schoon en de nieuwe doucheruimte is gereed!


De kamerprijzen zijn vanaf €39,- incl. BTW per persoon per overnachting,

* gratis Wifi

* Een heerlijk ontbijt voor slechts € 9,50

* Vernieuwde kamers

* Nieuwe douche gelegenheid

* Inchecken vanaf 16.00 u.

* Uitchecken om 10.00 u.


* Huur van hele appartement met 4 kamers/keuken/badkamer mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden. Kosten: €750,- per week.


Bij twee of meer personen of een groep kunt u de voorkeur aangeven voor een dubbelbed of enkele bedden. Mocht je boeking door omstandigheden niet doorgaan, laat het ons dan tijdig weten. Wij brengen geen annuleringskosten in rekening.


Wij rekenen geen toeslag voor gebruik van een kamer door een enkele persoon of voor een enkele overnachting.

De prijzen zijn Inclusief beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak.

Overnachtingen tijdig bespreken is aanbevolen!


U bent verzekerd van een goedkoop en discreet Bed and Breakfast in Arnhem. Bed and Breakfast Immerloo, Arnhem-Malburgen Oost


Helaas kunnen wij voor een overnachting geen betalingen op rekening meer accepteren en zijn wij genoodzaakt betaling bij aankomst te hanteren. Dat kan contant of via pin.


Het is niet mogelijk tijdens het verblijf onaangekondigd bezoek van familie of kennissen te ontvangen..

Voor aanvullende informatie of om een kamer te boeken kunt u gewoon even bellen of een mailtje sturen. Ook kunt u sms’en of appen naar 06-40303332, dat werkt meestal het snelste. Indien er geen kamer beschikbaar is kunnen wij ook bungalows of Bed and Breakfast adressen elders in Arnhem of in de omgeving van Arnhem aanbevelen.